luni, martie 20, 2023
AcasăLocaleEl este bărbatul care și-a pierdut viața în incidentul de la Luna...

El este bărbatul care și-a pierdut viața în incidentul de la Luna Șes |”Doamne adu-mi-l înapoi! ce mă fac eu fără tine sufletul meu?”, este mesajul iubitei lui

Din primele date obținute de redactorii Jurnalul de Satu Mare, bărbatul decedat în incidentul de la Luna Șes(https://www.jurnaluldesatumare.ro/incident-mortal-la-luna-ses-un-barbat-a-decedat-iar-doua-tinere-sunt-in-stare-foarte-grava/), se numește Sergiu F. și are 35 de ani. Sergiu era născut în anul 1986 iar pe 14 februarie ar fi trebuit să își serbeze cea de-a 36 aniversare.

Era iubit de familie și prieteni, dar și de Cristina, fata alături de care trăia o poveste frumoasă de dragoste. Tânăra originară din Negrești Oaș, este încă în stare de șoc în urma celor întâmplate iar mesajul ei este unul sfâșietor.

”Sufletul meu, inima mea, bebe meu de ce m-ai lăsat bebe? de ceeeeeeeeeee? bebe hai te rog înapoi, aveam atâtea planuri împreună iar Dumnezeu mi te-a luat! Doamne adămi-l înapoi! ce mă fac eu fără tine sufletul meu? Cui m-ai lăsat bebe? Nu pot sa cred, nu pottttt! hai te rog bebe înapoi și spune-mi ca-i o gluma! Nu ma lasă în lumea asta a nimănui te rog!!!!!! Dacă nu ia-mă cu tine bebeeeeeee urluuuu bebeeeeeee nu îmi răspunzi bebe meu nu mai pot, erai tot pentru mine și pentru Dominic, acuma?

Acuma ne ai lăsat, iubirea mea! Dumnezeu sa te odihnească în pace și sa aiba grija de tine acolo sus, iar noi promit că ne vom revedea curând bebe meu frumos! Îngerașul meu am să te iubesc toată viata mea, este mesajul de adio scris pe Facebook de Cristina, iubita lui Sergiu.

La postarea scrisă de Cristina, curg mesajele de condoleanțe din partea prietenilor și cunoștințelor.

Redacția Jurnalul de Satu Mare transmite Sincere Condoleanțe celor îndurerați de moartea prematură a lui Sergiu!

Dumnezeu să-l așeze în lumină!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente