miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocaleElena Udrea vine în Satu Mare la Conferința Județeană a partidului PMP

Elena Udrea vine în Satu Mare la Conferința Județeană a partidului PMP

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, va fi prezentă luni, 1 septembrie, la Satu Mare, unde va avea loc conferința județeană de alegeri. Ea este așteptată de colegii de partid pentru a participa la alegerea noilor membri ai biroului executiv al organizației. Organizația Județeană a Partidului Mișcarea Populară Satu Mare organizează luni, 1 septembrie, începând cu ora 18.00, conferința județeană de alegeri.

Reuniunea va avea loc la un restaurant din Satu Mare. La eveniment va participa președintele PMP, Elena Udrea, și alți membri marcanți din conducerea centrală a formațiunii.

În cadrul conferinței județene a PMP Satu Mare va fi ales președintele organizației, precum și noii membri ai biroului executiv și ai comitetului executiv județean. Deputatul Elena Udrea a fost ultima dată în județul Satu Mare anul trecut, înainte de alegerile europarlamentare, când Laura Bota a fost numită în funcția de președinte al organizației din Satu Mare.

Elena Udrea a fost desemnată de colegii din PMP candidatul oficial al partidului la alegerile prezidențiale. Deși totul părea doar o formalitate, Udrea a fost torpilată chiar din interior.

Singurul delegat PMP care a votat împotriva Elenei Udrea a fost europarlamentarul Cristian Preda. Acesta își manifestase și înaintea ședinței nemulțumirea față de acțiunile din interiorul partidului.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente