Acasă Locale Stiri Satu Mare Unui tânăr din localitatea Pomi i-a fost pusă viața în pericol de...

Unui tânăr din localitatea Pomi i-a fost pusă viața în pericol de către un vecin.

Cazul a fost sesizat polițiștilor la data de 29.08.2014, în jurul orei 13.40, prin SNUAU 112  de către fratele părții vătămate , care locuiește în același cartier. Tânărul prezenta  o plagă  care sângera la nivelul capului  .

La fața locului s-a deplasat echipa operativă complexă de cercetare, condusă de primul procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare  împreună cu  medicul  legist. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul unor neînțelegeri, în cartierul de romi, în care locuiesc atât victima cât și agresorul  Mădălin L., de 19 ani , a fost agresat de către Florin B, în vârstă de 41 de ani  acesta din urmă  i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect dur contondent victimei .

În urma examinării medico-legale  tânărul a fost diagnosticat cu fractură tempo parietală dreaptă cominutivă , stabilindu-se faptul că  i-a fost pusă viața în pericol.  Autorul a fost reținut pentru 24 de ore  sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor , iar în cursul zilei de sâmbătă a fost prezentat  instanței care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

- Advertisment -

Cele mai populare

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Comentarii recente