29.8 C
New York City
joi, august 18, 2022
Acasăsus"Elevii Cooperează Dăruind Lumină" proiect caritabil lansat de Colegiul Național „Doamna Stanca”

„Elevii Cooperează Dăruind Lumină” proiect caritabil lansat de Colegiul Național „Doamna Stanca”

În perioada 7-11 aprilie Colegiul Național „Doamna Stanca”  derulează proiectul Elevii Cooperează Dăruind Lumină, la invitația lansată de ECDL România!

 Echipa de proiect este formată din profesorii: director Marușca Anna-Maria, director adj. Gherman Cristina, Ardelean Anca, Dragomir Nicoleta, Fecske Manuela, Fulop Ildiko, Govor Maria, Irime Anișoara, Mărcuș Camelia, Nagy Mariana, Popa Mariana, Sorin Ursei, Țăran Ancuța, Voropciuc Sorina și voluntarii SNAC ai școlii.

Beneficiarii proiectului sunt persoane aflate în dificultate: vârstnicii de la Căminul de Bătrâni din municipiul Satu Mare precum și copiii aflați în Centrul Diana, la Asociația Acoperământul Maicii Domnului, la Asociația Fiicele Îndurării și la Casa Ana.

Dintre activitățile din cadrul proiectului, activitatea  ”Să nu uităm de cei mai triști ca noi…” , propusă de doamna director profesor  Marușca Anna-Maria și d-nul profesor Ursei Sorin, împreună cu voluntarii clasei a XII-a C și a XII-a F a fost aleasă de ECDL-România pentru a fi sponsorizată și susținută prin procurarea/asigurarea obiectelor necesare desfășurării ei conform obiectivelor propuse.

Vă invităm să fiți alături de noi, joi 10 aprilie 2014, începând cu  ora 11, la Căminul   de Bătrâni din municipiul Satu Mare pentru a fi părtași la bucuria de a dărui!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente