Acasă sus Prefectul are în atenție desfășurarea alegerilor europarlamentare

Prefectul are în atenție desfășurarea alegerilor europarlamentare

Prefectul județului Satu Mare, Eugeniu Avram a dispus constituirea mai multor echipe de verificare a modului de respectare a termenelor din calendarul pentru organizarea  și desfășurarea alegerilor europarlamentare din 25 mai 2014.

Echipele vor face verificări la fața locului, la fiecare unitate administrativ-teritorială pentru a se asigura că la nivelul județului Satu Mare nu sunt probleme. Dacă sunt identificate anumite nereguli, acestea vor fi remediate numaidecât.

În conformitate cu programul calendaristic pentru organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European primarii au obligația ca până la data de 10 aprilie 2014 să tipărească listele electorale permanente.

Instituția Prefectului monitorizează respectarea programului calendaristic pentru organizarea și desfășurarea alegerilor europarlamentare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose amendați pentru nerespectarea regulilor

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși la masă cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanțare .

Ziua Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că Ziua Armatei României va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns, în principalele garnizoane...

Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor

Sfânta Evanghelie de Luca VIII, 26-39 "Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii.

Sub 4.000 de cazuri noi raportate de COVID-19

Alte 3.855 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul COVID-19 în România a...

Comentarii recente