Acasă Sport National Emanuel Culio la ultima partida pentru CFR

Emanuel Culio la ultima partida pentru CFR

Juan Emanuel Culio a jucat sâmbătă ultima partida pentru CFR Cluj, împotriva celor de la FC Voluntari, scor 4l a 0, iar după partida a povesti despre decizia de a se întoarce în Argentina la familia lui și depsre relația sa cu cei de la CFR.

 

După partidă, Culio a prezentat ce cadou a primit din partea colegului său Damjan Djokovic, o fotografie înrămată alături de coechipieri.

 

“Ieri am vorbit cu Dan Petrescu. I-am zis să stea liniștit. Că el tot timpul e nervos. Calm, Mister, că mâine câștigăm. Tot timpul vorbesc așa cu el. A fost emoționat. Am fost fericit că am câștigat. E bine că facem vacanța pe primul loc. Am primit un cadou de la Djokovic, e un băiat extraordinar. Clubul și oamenii din jurul echipei vor să rămân aici. Însă decizia mea e luată deja. Familia mea este în Argentina, ea e cea mai important. Soția mea, copiii mei. Am jucat fotbal pentru familie. Așa e viața. O să mă reîntorc la CFR Cluj în afara terenului, ca antrenor sau director sportive. Vreau să fiu antrenor, să lucrez cu Mister. Am o relație bună cu Dan Petrescu, a crezut mult în mine. La fel și ceilalți jucători, președintele.. Eu mi-am dat viața pentru club, pentru echipă, asta e cel mai important. Plec liniștit.” , a declarant Culio în urma meciului.

 

Golurile CFR-ului din partida cu Voluntari au fsot marcate de Susic ( min5), Culio (min. 14), Deac (min. 37) și Camora (min. 92).

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente