Acasă Sport National Emanuel Culio la ultima partida pentru CFR

Emanuel Culio la ultima partida pentru CFR

Juan Emanuel Culio a jucat sâmbătă ultima partida pentru CFR Cluj, împotriva celor de la FC Voluntari, scor 4l a 0, iar după partida a povesti despre decizia de a se întoarce în Argentina la familia lui și depsre relația sa cu cei de la CFR.

 

După partidă, Culio a prezentat ce cadou a primit din partea colegului său Damjan Djokovic, o fotografie înrămată alături de coechipieri.

 

“Ieri am vorbit cu Dan Petrescu. I-am zis să stea liniștit. Că el tot timpul e nervos. Calm, Mister, că mâine câștigăm. Tot timpul vorbesc așa cu el. A fost emoționat. Am fost fericit că am câștigat. E bine că facem vacanța pe primul loc. Am primit un cadou de la Djokovic, e un băiat extraordinar. Clubul și oamenii din jurul echipei vor să rămân aici. Însă decizia mea e luată deja. Familia mea este în Argentina, ea e cea mai important. Soția mea, copiii mei. Am jucat fotbal pentru familie. Așa e viața. O să mă reîntorc la CFR Cluj în afara terenului, ca antrenor sau director sportive. Vreau să fiu antrenor, să lucrez cu Mister. Am o relație bună cu Dan Petrescu, a crezut mult în mine. La fel și ceilalți jucători, președintele.. Eu mi-am dat viața pentru club, pentru echipă, asta e cel mai important. Plec liniștit.” , a declarant Culio în urma meciului.

 

Golurile CFR-ului din partida cu Voluntari au fsot marcate de Susic ( min5), Culio (min. 14), Deac (min. 37) și Camora (min. 92).

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente