Acasă Sport Local Sătmăreanul Marius Munteanu l-a învins pe Tolea Ciumeac

Sătmăreanul Marius Munteanu l-a învins pe Tolea Ciumeac

Sătmăreanul Marius Muntean l-a învins pe Tolea Ciumac, în cadrul unei gale desfăşurată vineri seara. El a reuşit să câştige după trei runde şi să aducă astfel centura la Satu Mare.

“Aseară am disputat main eventul gale Fight Zone 6 împotriva lui Tolea Ciumac, un meci la categoria grea, meci pentru centură. Am reuşit să câştig după 3 runde la puncte… un meci greu… mulți spun că el să se pensioneze dar eu zic contra…un uriaș cu o forţă mare în lovituri care nu se lasă doborât deloc, respectele mele adversarului, mă bucur că am avut ocazia să lupt cu o legendă a României”, a scris Marius Muntean, pe Facebook.

El aduce astfel centura la Satu Mare.

“Am reusit să aduc centura acasă, a doua centură la categoria grea în anul acesta…sunt foarte bucuros pemtru victoria asta iar ce urmează e o mică vacanță de sărbători, o oală cu sarmale, apoi înapoi în sala de antrenamente”, a mai arătat Marius Muntean.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente