Acasă Locale Nationale Emiterea bonurilor fiscale este obligatorie

Emiterea bonurilor fiscale este obligatorie

Începând de luni, 2 martie, firmele care nu vor emite bon fiscal vor fi sigilate și activitatea le va fi suspendată.

Finanțele au trimis informarea ca urmare a publicării acestei hotărâri în Monitorul Oficial. Organele de control vor afișa la loc vizibil un anunț tiparit cu litere de tipar de minimum 10 cm și cu următorul conținut: ACTIVITATE SUSPENDATA PENTRU NEEMITEREA BONURILOR FISCALE.

Desigilarea poate avea loc dacă expiră termenul pentru care a fost dispusă suspendarea activității, în baza unei hotărâri judecătorești executorii, schimbarea proprietarului sau utilizatorilor. Desigilarea se face în maxim 5 zile de la primirea solicitării.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente