Acasă Educatie&Cultura Erli Maria Tunde expune la Castelul Karolyi

Erli Maria Tunde expune la Castelul Karolyi

20130513_181540 (1)Luni, 13 mai, de la ora 18.00, în cadrul celei de a cincea zi a Festivalului Primavara Culturala Careiana – Best Fest 2013 a avut loc vernisajul expozitiei de pictură aparținând artistei Erli Maria Tunde.

Expoziția a fost deschisă de Poosz Lorand și Adrian Ștefănuți, referenți ai Direcției de Cultură Carei, după care a urmat un scurt moment artistic prezentat de Altfater Andrea și Szucs Jozsef. Profesoară de educație plastică-vizuală la Carei, Erli Maria a expus 21 de lucrări cu teme diferite, de la peisaje și până la portrete, toate acestea repezentând emoțiile, speranțele și gândurile artistei.

La vernisaj au participat prieteni, rude, colegi și elevi ai profesoarei. Lucrările se află expuse la etajul Sălii Cavalerilor și va putea fi urmărită până la sfârșitul festivalului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente