Acasă Educatie&Cultura Evenimente cultural-artistice la Carei, în acest sfârșit de săptămână

Evenimente cultural-artistice la Carei, în acest sfârșit de săptămână

Direcția de Cultură a municipiului Carei și Muzeul municipal Carei anunță un sfârșit de săptămână plin de evenimente pentru careieni și cei care vor vizita orașul în această perioadă.

Vineri, 17 mai, 2013, de la ora 18.00 în Sala Cavalerilor a castelului Károlyi va avea loc un concert extraordinar de jazz cu Pély Barnabás & Sárik Péter Duo (chitară, voce, pian) din Budapesta. Intrarea costă 5 lei.

Sâmbătă, 18 mai 2013, orele 10.00 – 01.00 se va desfășura Noaptea muzeelor – vizitarea expozițiilor din Castelul Károlyi . În intervalul orar 19.00 – 22.00 organizatorii pregătesc un program interactiv cu surprize vizitatorilor. Programul, intitulat „Castelul revine la viață” este organizat de Muzeul Municipal Carei în colaborare cu Centrul Cultural Carei și Direcția de Cultură a Municipiului Carei.

Duminică, 19 mai 2013, ora 18.00 în Parcul dendrologic din centrul municipiului Carei are loc concertul fanfarei Blaskapelle Pro Blasmusik condusă de Czier Zsolt. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va avea loc în Sala Cavalerilor.

afis fanfara presa

afis noapteOK_

afis jazz 2013

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente