vineri, septembrie 29, 2023
AcasăsusEvenimente rutiere

Evenimente rutiere

Luni , polițiștii din Gherța au identificat în trafic un tânăr de 27 de ani conducând un autoturism .

Pe raza localității Gherța Mică, a fost depistat Gheorghe K., în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen  . În urma investigațiilor efectuate polițiștii au stabilit că bărbatul  nu posedă permis de conducere de nici o categorie, oamenii legii îl cercetează în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Polițiștii Serviciului Rutier au identificat 2 conducători auto care au încălcat regimul legal de viteză cu peste 50 km/h, astfel un bărbat din Craei, în vîrstă de 41 de ani a condus auto Ford pe raza localității Decebal cu viteza de 105 km/h , iar un sătmărean de 23 de ani , a condus auto BMW între localitățile Păulian și Moftin , cu viteza de 145 km/h  pe un sector de limitare  viteză la 70 km/h .

In ambele cazuri conducătorilor auto le-au fost reținute permisele de conducere și au fost sancționați contravențional cu amenda de 382,5 lei în termen de 48 de ore , iar dacă amenda nu se achită în acest termen , suma se dublează.

5 conducători auto au rămas fără premise de conducere , în cadrul acțiunilor organizate  pe raza județului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier  și pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Permisele au fost reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, efectuarea unor depășiri neregulamentare, neprezentarea în termen de 24 de ore la unitatea de poliție pentru anunțarea evenimentului rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicați conducătorii auto .Au fost aplicate 186  contravenții în valoare de  peste 19000 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente