29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăsusPolițișii au identificat 2 persoane care ar fi sustras bunuri în valoare...

Polițișii au identificat 2 persoane care ar fi sustras bunuri în valoare de 10000 lei

La sfârșitul lunii martie din locuința unui localnic din Batarci au fost sustrase bunuri în valoarea de peste 10000 lei.

Polițiștii Secției de Poliție Gherța Mică au desfășurat activități pentru identificarea și prinderea persoanelor responsabile pentru furtul bunurilor. Perseverența oamenilor legii și munca continuă au fost fructificate în identificarea și prinderea autorilor. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că,  un tânăr de 24 de an din aceiași localitate, a pătruns în locuința părții vătămate prin spargerea unui geam , de unde a sustras mai multe bunuri cum ar fi: bunuri electrocasnice și electrice, motocositoare, mașini de găurit, motofierăstru, mașină de slefuit , valoarea prejudiciului cauzat ridicându-se la peste 10000 lei. Tânărul a fost ajutat de un amic , în vârstă de 36 de ani , să transporte bunurile  în municipiul Satu Mare, unde le-au dat unui sătmărean , față de care tânărul avea o datorie.

Cei trei sunt cercetați în stare de libertate , tânărul sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, prietenul acestuia pentru complicitate la furt calificat și întrucât aceștia i-ar fi spus sătmăreanului că bunurile sunt furate , acesta din urmă este cercetat pentru tăinuire.

Bunuri au fost recuperate și predate părții vătămate.

Articolul precedentTudor Gheorghe în concert la Carei
Articolul următorEvenimente rutiere
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente