29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăsusEvenimente rutiere !

Evenimente rutiere !

Azi noapte noapte , în jurul orei 01,00 polițiștii din Ardud  au fost sesizați despre faptul că la ieșire din oraș spre satul Rătești    s- a produs  un eveniment rutier. La fața locului polițiștii  au constatat că o tânără , în vârstă de 22 de ani a condus autoturismul marca Volvo pe DJ 195 A și a pătruns pe DN 19 A fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca Audi condus regulamentar de o femeie în vârstă de 34 de ani, pe drumul prioritar. . Din fericire în urma evenimentului nu au rezultat victime , doar avarierea autoturismelor. Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. Conducătoarea auto care este responsabilă de producerea accidentului a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 510 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii din cadrul Birourilor de Ordine Publică pentru mediul Urban din municipiul  Satu Mare au desfășurat miercuri o acțiune pe linia normelor de conviețuire socială , respectiv identificarea și sancționarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zonele intens circulate ale municipiilor  ,  ocazie cu care au fost aplicate contravenții  în valoare de 3500 lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate  miercuri pe raza municipiului și a  județuluiSatu Mare  pentru reducerea riscului rutier  și pentru prevenirea evenimentelor rutiere  au fost aplicate 165  contravenții , în  valoare de  peste 14500 lei.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente