luni, iunie 17, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareZiua Drapelului a fost sărbătorită și la Satu Mare

Ziua Drapelului a fost sărbătorită și la Satu Mare

În organizarea Instituției Prefectului Satu Mare, Consiliului Județean Satu Mare, Primăriei municipiului Satu Mare și Garnizoanei Satu Mare, joi, 26 iunie  în Piața 25 Octombrie a fost sărbătorită Ziua Drapelului Național.

La eveniment au participat: prefectul, Eugenu Avram, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, viceprimarul Radu Roca precum și alți șefi și directori de instituții.

În cadrul evenimentului a avul loc o ceremonie militară care a cuprins, întâmpinarea persoanei oficiale, prezentarea onorului, salutul drapelului de luptă, rostirea alocuțiunilor referitoare la sărbătorirea Zilei Drapelului Național.

Deasemenea după alocuțiunile directorului Muzeului Județean, Liviu Marta a aurmat, primirea drapelului României ce a fost înălțat pe catarg,  înălțarea drapelului României, respectiv defilarea gărzii de onoare cu prezentarea onorului la drapelul României înălțat pe catarg.

Ziua drapelului național se aniversează la 26 iunie prin organizarea unor programe și manifestări cultural-educative, cu caracter evocator sau științific, consacrate istoriei patriei, precum și prin ceremonii militare specifice, organizate în unitățile Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Administrației și Internelor.

ziau imnului  (1) ziau imnului  (2) ziau imnului  (4) ziau imnului  (5) ziua imnului  (3) ziua imnului

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente