vineri, mai 24, 2024
AcasăsusEvenimente rutiere !

Evenimente rutiere !

Ieri pe raza județului Satu Mare s-au produs 3 evenimente rutiere soldate cu 2 răniți ușor.

Marți , la ora 14,34 politiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați despre faptul că pe strada Careiului din municipiu a avut loc un accident de circulație. La fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat , în vârstă de 39 de ani a condus autoturismul marca Opel și a accidentat un adolescent, în vârstă de 16 ani , care s-a angajat în traversarea străzii în fugă prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma accidentului pietonul a fost rănit ușor.

La interval de câteva minute , respectiv 14,47 , polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui alt eveniment rutier în piața Titulescu din municipiu. Din primele cercetări efectuate oamenii legii au stabilit faptul că un sătmărean , în vârstă de 50 de ani , a condus autoturismul marca Volvo, iar la intersecție cu strada Panseluței nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei marca Mercedes Benz condusă regulamentar, pe drmul prioritar de către Marius S. În urma evenimentului conducătorul autoutilitarei a fost rănit ușor.

Și la Căuaș s-a produs ieri un accident de circulație, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 despre producerea evenimentului. S-a stabilit în urma cercetărilor efectuate faptul că Ionel B, în vârstă de 63 de ani , din Carei, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza localității Căuaș, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil în fața autoturismului condus de către Cristian D, în vârstă de 41 de ani. Din fericire biciclistul nu a suferit leziuni corporale în urma căderii, însă a fost sancționat contravențional conform HG 1391/2006 întrucât a circulat cu bicicleta aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, amenda în acest caz fiind de 540 lei, iar dacă aceasta se achită în termen de 48 de ore cuantumul se reduce la jumătate.

În toate cele 3 evenimente rutiere conducătorii auto au fost testați cu aparatele etilotest rezultatele fiind negative , în primele 2 cazuri fiind vorba despre evenimente rutiere soldate cu victime le-au fost recoltate și probe biologice de sânge.De asemenea în primele 2 cazuri se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente