Acasă Locale Stiri Satu Mare Evenimente rutiere

Evenimente rutiere

La data de 08.02.2015, pe str. Pădurea Noroieni, din municipiul Satu Mare, F. KRISTOF, de 22 ani, din comuna Lazuri, conducând autoturismul marca BMW, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil alunecos), într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra directiei de mers, derapând si intrând în pădurea de pe marginea drumului, izbind mai multi copaci. In urma evenimentului a rezultat rănirea uțoară a pasagerilor P. BOBI, de 31 ani si O. GERGO, de 19 ani, ambii din comuna Lazuri.
Conducatorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice si testarea cu aparatul etilo test.

Tot ieri, în jurul orelor 11,20, în afara localității Gherța Mica, P. ANA, de 54 ani, din comuna Vama, conducând autoturismul marca Daewoo Matiz pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil alunecos si partial acoperit), a pierdut controlul asupra directiei de mers, derapand în șanț. In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a unei femei de 55 ani, pensionară, pasageră în autoturism. Conducătoarea auto a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ si i-au fost recoltate probe biolgice de sânge.

În cauză s-a întocmit lucrarea penală sub aspectul sîvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizași ieri, în jurul orelor 16:00, de către Spitalul de Urgență Baia Mare, despre faptul că o tânără de 20 ani, din Barsau de Sus, a fost victima unui accident rutier produs pe raza județului Satu Mare. In urma cercetărilor efectuate s-a constatat ca la data de 08.02.2015, orele 02:30, în loc.Borlești, C. Daniel, de 20 ani, din Bârsău de Sus, a condus autoturismul marca Audi iar pe fondul neadaptării vitezei într-o curba, a pierdut controlul volanului si a iest in afara părții carosabile. In urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoara a tinerei de 20 ani, pasageră în autoturism.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe biologice de sange.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că pe str. Pădurii din oraș Negrești Oaș a avut loc un accident soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că G. Lucian, de 28 ani, din Negrești Oaș, conducând un motociclu, neînmatriculat, pe strada mai sus amintită a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de curent situat în afara părții carosabile. În urma impactului acesta a suferit leziuni ușoare, fiind transportat la Spitalul Negrești Oaș unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, rămânând sub supraveghere medicală.
În cauză cercetările continuă.

În cadrul activităților de supraveghere, îndrumare si control a traficului rutier, pe str. P.Maior, din orasul Tășnad, polițiștii Formațiunii RutiereTasnad, l-au depistat în trafic pe T. Vasile, din Tășnad , în timp ce conducea autoturismul marca Audi. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat concentrația de 0,55 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate si probe de sange. Din verificările efectuate rezultă faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat din data de 07.06.2014, pentru infractiune comisa la regimul rutier.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente