Acasă Locale Stiri Satu Mare Evenimente rutiere

Evenimente rutiere

Miercuri dimineață , orele 09.00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la fața locului la un accident rutier produs pe raza localității Stâna, județul Satu Mare.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 42 de ani a condus autoturismul marca Dacia, care era radiată din circulație și a accidentat ușor un bărbat în vărstă de 26 de ani, care în calitate de pieton circula neregulamentar pe partea carosabilă. După producerea evenimentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea polițiștilor.
Victima a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere.
Ulterior acesta a fost identificat și a fost suspus testării cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
La data de 23 aprilie orele 00.05 pe raza localității Negrești Oaș a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a 2 persoane.
Polițiștii rutieri negreșteni care au intervenit la fața locului au stabilit că un tânăr în vârstă de 17 ani a condus un motociclu, iar la ieșirea din curtea unui imobil situat pe strada Vrăticel din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând în coliziune cu gardul exterior al imobilului.
În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului motociclului și a unui pasager, tot în vârstă de 17 ani, ambii fiind transportați la unitatea medicală pentru a le fi acordate îngrijirile medicale necesare.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că tânărul care conducea motociclul nu poseda permis de conducere de nici o categorie. I-au fost recoltate probe
biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente