Acasă Locale Stiri Satu Mare Expoziție Canină de rang înalt la Satu Mare

Expoziție Canină de rang înalt la Satu Mare

caini

Miercuri, 22 aprilie în cadrul unei conferințe de presă, au fost prezentate detalii cu privire la show-ul canin din acest week-end, de către primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, președintele Asociației Chinologice Satu Mare, dr. Molnar Zsolt și de Vasile Papp, președintele Colegiului de arbitri din România.

Potrivit acestora, expoziția de la Satu Mare este cea mai importantă din țară și este cu cel mai mare număr de vizitatori. Papp spune că expoziția de la Satu Mare este vizitată de 4.000-5.000 de persoane, de vreme ce cea din București doar de 400-500 de oameni, iar cea din Cluj are 1.100-1.200 de vizitatori.

Conform celor declarate de dr. Molnar Zsolt, deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 25 aprilie, la ora 08.45, iar arbitrarea CAC 2015 începe la ora 09.00, iar pentru CACIB (competiția internațională) la ora 14.00. Best in Show-ul de sâmbătă va avea loc în jurul orei 17.30.

Duminică, 26 aprilie, arbitrarea pentru CACIB începe la ora 10.00, iar Best in Show-ul se va desfășura în jurul orei 15.00.

Prețul unui bilet de intrare va fi de 10 lei pentru adulți și 8 lei pentru copii

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente