Acasă Locale Stiri Satu Mare Expoziție - „CULORI PRINTRE GRATII”

Expoziție – „CULORI PRINTRE GRATII”

În organizarea Penitenciarului Satu Mare și a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare a organizat în data de 20 mai în Galeria de Arte a Centrului de Creație, expoziția interpenitenciară – „CULORI PRINTRE GRATII”. În deschiderea evenimentului au luat cuvântul managerul instituției, Robert Laszlo, directorul Penitenciarului Satu Mare, Romeo Poiană, scriitorul Felician Pop, educatoarea Iugan Roana și Marcela Pop. Penitenciarul Satu Mare a fost sprijinit în vederea realizării acestei expoziții prin trimiterea de lucrări artistice, respectiv picturi pe pânză în ulei și tablouri realizate prin tehnica quilling, de penitenciarele din zona de nord vest, respectiv Oradea, Gherla și Baia Mare. În cadrul acestei expoziții a participa și un deținut din Penitenciarul Satu Mare, Floruț Eugen care a susținut un concert de muzică clasică la pian. Unul dintre principalele obiective ale activități este promovarea în comunitate a unei imagini pozitive a sistemului penitenciar, precum și a problematicii reintegrării sociale.

Scopul acestor activități vizează încurajarea afirmării persoanelor private de libertate în domeniul creației artistice prin includerea acestora în activități valorizatoare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente