Acasă Educatie&Cultura Expoziție de cactuși, la Muzeul Județean

Expoziție de cactuși, la Muzeul Județean

afiscactus_final 2013Muzeul Județean Satu Mare vă invită să vizitați expoziția „Cactuși și plante suculente” care se va desfășura în perioada 17 – 26 mai la sediul muzeului, de pe Bulevardul Vasile Lucaciu nr. 21.

Expoziția organizată în colaborare cu Asociația „Aztekium” Satu Mare, este formată din cele mai valoroase plante aparținând a nouă colecționari din  România din Satu Mare, Baia Mare și Slovacia. Programul de vizitare este zilnic între orele 09.00-17.00, exceptând ziua de duminică când expoziția poate fi văzută între orele 10.00-14.00.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente