Acasă Locale Stiri Satu Mare Expoziție fotografică la Carei

Expoziție fotografică la Carei

Learning-to-Fly-VVL

Sâmbătă, 23 ianuarie 2016, de la ora 16.00 în Sala de Expoziții de la parterul Castelului Karolyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției fotografice intitulate „Learning to Fly”, a artistului fotograf Bikfalvi Zsolt.

Lucrările expuse reprezintă o colecție a fotografiilor acestuia, realizate în ultimii ani. Fotografiile nu sunt unele obișnuite. Ele reprezintă în întregime tematica fotografiei de aviație. Creațiile acestuia se pot încadra în fotografii de reportaj, de obiecte, unele dintre acestea având valoare artistică.

Expoziția este organizată sub patronajul AAFRO (Asociația Artiștilor Fotografi din România).

Organizatorii, Asociația Foto Clubul Vasile Vénig László Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, cu sprijinul Direcției de Cultură Carei, vă așteaptă cu drag la vernisaj.

Expoziția va fi deschisă timp de două săptămâni, conform programului de vizitare a Castelului, de marți până duminică, între orele 9.00 – 17.00.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente