29.8 C
New York City
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareFashion Nigth la Castel. Rochii de seară, creații extravagante și lenjerii…

Fashion Nigth la Castel. Rochii de seară, creații extravagante și lenjerii…

scufita-rosie

În această seară va avea loc în Carei primul eveniment de fashion. Modă, stil și eleganță sunt cele trei premise pe care designerii vestimentari participanți și le doresc a le prezenta în fața publicului careian. Nu trebuie să ratați evenimentul ce va avea loc în această seară. De la rochii de seară, creații cu tematică și până la lenjerii spectaculoase, nimic nu va fi uitat.
Manechinele ale agenției Trust Models, coafate de Adriana Popescu, make-up Alina Marchiș, vor defila în creațiile atractive ale designerilor Cosmin Mureșan și Sebastian David, Raluca Mureșan, Larisa Călin și ale tinerei careience Melitta Hauler.
Emoțiile sunt mari pentru toată lumea. Doar este un eveniment în premieră pentru careieni. Buletin de Carei a consemnat cele declarate de Cosmin Mureșan, designerul ce împreună cu Sebastian David au creat CM – creation de mode.
“Suntem onorati de invitația Buletin de Carei. Venim cu bucurie la Carei , într-un spațiu ce onorează orice designer…fiecare designer își dorește la un moment dat o prezentare la Castel . Suntem încântați că am fost susținuți cu gentilețe și dăruire de cei care au lansat invitația…. Vă așteptăm cu drag deseară”.
CM – creation de mode este un proiect de imagine lansat în urmă cu opt ani de doi designeri, Cosmin Mureșan și Sebastian David. Este un proiect pe care cei doi designeri îl doresc să fie un răspuns la întrebările legate de stil, vestimentație și atitudine.

Colecția ”Acronim” este una de tip couture, în care Sebastian David a început o temă dragă lui, reinterpretarea pantalonului masculin în garderoba feminină.

”Bedroom`s eyes” este o altă colecție semnată de Sebastian David pentru CM – creation de mode, în care de data aceasta, designerul mereu în căutare de noi forme de exprimare și-a îndreptat atenția către un domeniu fascinant și totodată extrem de complex. Lenjeria de spectacol are ca sursă de inspirație budoarul începutului de secol așa cum apare în filmele de capă și spadă. Colecția cuprinde piese de lenjerie lucrate de asemenea în sistem couture.

”Fata care locuia într-un castel” este o colecție croisiere creată special pentru acest eveniment, o colecție cu linii fluide și minimaliste în două culori bleumarin și alb. Sursa de inspirație sunt portretele feminine semnate de Rembrandt pentru interioarele belgiene. Colecția folosește ca lait-motiv femeia eroină în orice domeniu în care evoluează.

Nu vă dezvăluim mai multe  detalii pentru a nu vă răpi din surpriza pregătită de designerii sătmăreni. Va fi cu siguranță o seară magică.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente