sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăSportNationalFC Botoșani, surprinzătorul lider al Ligii 1

FC Botoșani, surprinzătorul lider al Ligii 1

Gruparea moldoveană, debutantă în competiția de elită, are un start de sezon uluitor.FC Botoșani a câștigat ieri, scor 1-0, pe teren propriu, cu FC Vaslui, cel de-al patrulea meci din actuala stagiune. În celelalte două partide, formația botoșăneană a obținut remize. 

Golul marcat ieri de Codoban în poarta vasluienilor a propulsat ambițioasa echipă din Botoșani pe primul loc în clasament, având cu două puncte mai multe decât Petrolul și Astra, giurgiuvenii având și un meci mai puțin disputat.

FC Botoșani este, alături de Petrolul și Steaua, neînvinsă în acest sezon.

„Suntem foarte mulțumiți că am oferit încă o victorie minunaților suporteri care au venit în număr mare să ne susțină. Sperăm să jucăm în continuare la fel. Ne onorează că suntem pe primul loc după șase etape. Nu cred că se aștepta nimeni la asta. Secretul nostru e omogenitatea lotului, plus ambiția jucătorilor tineri de a ajunge la echipe mai mari”, a declarat Cristi Popovici, antrenorul grupării din Botoșani.

Tot ieri, în Liga 1, Pandurii a provocat primul eșec al Concordiei, scor 5-1 la Chiajna. Gorjenii au arătat că încă mai au forță ofensivă, după ce în ultimele meciuri nu au evoluat la nivelul așteptărilor.

La Giurgiu, Hamza și Grozau au marcat golurile victoriei Petrolului în fața Astrei, grupare ca nu cedase niciun punct până ieri. Azi se dispută ultimul meci al rundei a șasea: CFR Cluj – Corona Brașov (ora 19.30).

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente