Acasă Sport National FC Universitatea Craiova a înregistrat transferurile a 20 de jucători

FC Universitatea Craiova a înregistrat transferurile a 20 de jucători

ucraiovaFinanțatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunțat, luni, într-o conferință de presă că gruparea olteană a înregistrat la FRF documentele pentru 20 de jucători, printre aceștia aflându-se Dorel Stoica, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu sau Dumitru Hotoboc.

Cei 20 de jucători anunțați de site-ul oficial al clubului oltean sunt: Dorel Stoica, Dumitru Hotoboc, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu, Cătălin Crăciun, Eusebiu Rioșanu, Sorin Bușu, Jackie Nicolae, Robert Cale, Bogdan Ciocirlă, Florin Dragomir, Georgian Dinu, Aurel Preda, Claudiu Bălan, Ionuț Mirzeanu, Gabriel Miu, Lucian Avram, Vasile Stania, Lucian Pătru și Vlad Georgescu.

Noul antrenor al echipei este italianul Nicolo Napoli.

„Am depus documentele la FRF pentru 20 de jucători și mai suntem în negocierii și cu alții 16. Pe 22 iulie va fi vizita medicală. Încă de acum două luni m-am înțeles cu Nicolo Napoli, dar și cu jucătorii. Am întârziat din cauza procesului cu federația. Astăzi este prima zi de înscriere. Singura condiție pe care nu o îndeplinesc este stadionul. Primăria Craiova nu m-a ajutat cu nimic. Datoria către Fisc va fi plătită eșalonat”, a spus Mititelu.

mediafax.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Iubirea și mila – drumuri ce duc spre mântuire

În relația noastră cu ceilalți trebuie să fim cinstiți și sinceri – atât cu vorba, cât și cu fapta.  Suntem datori...

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului este marcată în fiecare an la 27 ianuarie. Rezoluţia 60/7 din 2005...

Sindicaliștii protestează solicitând eliminarea inechităţilor salariale

Câteva zeci de sindicalişti afiliaţi Federaţiei Publisind participă, miercuri dimineaţa, la un miting în faţa Ministerului Afacerilor Interne, solicitând eliminarea inechităţilor salariale...

Cod portocaliu de ninsori și viscol în Constanța și alte județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de ninsori şi viscol, ce vizează judeţele Constanţa şi Tulcea.

Comentarii recente