Acasă Sport National FC Universitatea Craiova a înregistrat transferurile a 20 de jucători

FC Universitatea Craiova a înregistrat transferurile a 20 de jucători

ucraiovaFinanțatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunțat, luni, într-o conferință de presă că gruparea olteană a înregistrat la FRF documentele pentru 20 de jucători, printre aceștia aflându-se Dorel Stoica, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu sau Dumitru Hotoboc.

Cei 20 de jucători anunțați de site-ul oficial al clubului oltean sunt: Dorel Stoica, Dumitru Hotoboc, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu, Cătălin Crăciun, Eusebiu Rioșanu, Sorin Bușu, Jackie Nicolae, Robert Cale, Bogdan Ciocirlă, Florin Dragomir, Georgian Dinu, Aurel Preda, Claudiu Bălan, Ionuț Mirzeanu, Gabriel Miu, Lucian Avram, Vasile Stania, Lucian Pătru și Vlad Georgescu.

Noul antrenor al echipei este italianul Nicolo Napoli.

„Am depus documentele la FRF pentru 20 de jucători și mai suntem în negocierii și cu alții 16. Pe 22 iulie va fi vizita medicală. Încă de acum două luni m-am înțeles cu Nicolo Napoli, dar și cu jucătorii. Am întârziat din cauza procesului cu federația. Astăzi este prima zi de înscriere. Singura condiție pe care nu o îndeplinesc este stadionul. Primăria Craiova nu m-a ajutat cu nimic. Datoria către Fisc va fi plătită eșalonat”, a spus Mititelu.

mediafax.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente