29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăsusFemei de 89 de ani prinsa la vama Petea cu buletin fals

Femei de 89 de ani prinsa la vama Petea cu buletin fals

Polițiștii de frontieră de la PTF Petea au depistat o femeie în vârstă de 89 ani, din Republica Moldova, care intenționa să iasă ilegal din România folosind o carte de identitate falsă.

Duminică, 20 octombrie, în jurul orei 20.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea (PTF) s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetățean român, șofer al unui autoturism în care se afla ca pasager o femeie care, la controlul de frontieră, a prezentat o carte de identitate românească.

Polițistul de frontieră care a efectuat controlul actului de identitate a constatat că acesta nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unuia autentic, documentul fiind fals total. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că femeia care a prezentat documentul fals are 89 ani, este din Republica Moldova și a intrat legal în România, aceasta deținând o adeverință prin care se atestă faptul că a redobândit cetățenia română.

În cadrul cercetărilor, femeia a declarat că intenționa să meargă la fiica ei, aflată în Italia. În acest sens, cealaltă fiica a ei, aflată în Republica Moldova, i-a procurat, prin intermediul unei persoane a cărei identitate nu o cunoaște, documentul de identitate românesc.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria celei în cauză, femeia fiind cercetată în prezent pentru săvârșirea infracțiunilor de fals privind identitatea, uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și tentativă la ieșirea din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente