miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăSportNationalGrecia este ultimul obstacol al României înainte de RIO

Grecia este ultimul obstacol al României înainte de RIO

Tricolorii se vor duela cu selecționata elenă în meciul decisiv pentru calificarea la turneul final din Brazilia.După ce au obținut, în ultima clipă, locul secund în Grupa D, elevii lui Victor Pițurcă mai au un singur hop de trecut până la o nouă calificare la Cupa Mondială, unde România n-a mai ajuns din 1998, la una dintre ultimele suflări ale „generației de aur”.

În 15 noiembrie, românii vor merge în Grecia pentru primul meci al barajului. Iar pe 19 noiembrie se va juca meciul retur la București pe Național Arena.

„Sîntem aproape de Campionatul Mondial. Plecăm cu șanse egale. Trebuie să studiem bine adversarul.Să nu spună lumea că am picat cu Grecia și mamă ce bine e. Se închid foarte bine în apărare. Să nu uităm că Grecia s-a cam obișnuit să se califice la cam toate turneele finale. Nu dau nici un sfat nimănui. Asta cu jucatul acasă și în deplasare nu are nici o importanță. Grecia nu e Portugalia, care să joace pe atac, dar se apără foarte bine”, a declarat Gheorghe Hagi după tragerea la sorți, celor de la DigiSport.

Nici grecii nu s-au lăsat așteptați cu declarațiile după tragerea la sorți de azi, însusi președintele federației elene de fotbal, George Sarris, a reacționat printr-un comunicat oficial postat pe site-ul federației, acesta fiind convins că Grecia va trece de România.

„În Grecia nu s-a pierdut încrederea în capacitățile naționalei și nici optimismul că echipa naționala va participa la turneul final din 2014. Cu ocazia tragerii la sorți care ne-a adus-o ca oponentă pe România, îi invit pe toți grecii să fie alături de echipă și să sărbătorim împreună calificarea la Campionatul Mondial” a spus George Sarris.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente