Acasă Locale Stiri Satu Mare Femeie de 60 de ani descoperită înecată în Someș

Femeie de 60 de ani descoperită înecată în Someș

somes

Sâmbătă, 14 martie, la orele amiezii, pompierii sătmăreni au intervenit pentru scoaterea unui cadavru ce plutea pe Someș, în zona Podului Golescu, spre Micro 16. Corpul neînsuflețit a fost scos din apă la aproximativ un km de Podul Golescu.

Pe lângă pompieri, la fața locului au fost prezenți și echipaje de jandarmi, polițiști, respectiv de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Victima este o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani. Potrivit personalului de pe Ambulanță femeia a stat în apă cel puțin 4-5 ore.

Cadavrul femeii, ce plutea pe suprafața apei, a fost observat de mai mulți pescari aflați în zonă. Potrivit unuia dintre pescari, Vasile Bușat, în momentul în care a văzut cadavrul, acesta plutea la aproximativ cinci metri de mal după care a intrat sub un trunchi de copac și a dispărut în apă.

Încă nu se cunoaște identitatea femeii și nici împrejurările în care a ajuns în apă, deși, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cea mai plauzibilă variantă este că femeia s-a aruncat în Someș.

Pompierul Oliver Szekely spune că victima nu are niciun act de identitate asupra sa, astfel că nu se știe nici numele, domiciliul sau vârsta exactă a acesteia.

- Advertisment -

Cele mai populare

Munții Șureanu-Fundătura Ponorului

Nu-i ușor de ajuns în Fundătura Ponorului, colțul de rai din Munții Șureanu. Ai nevoie de entuziasm, de răbdare, dar și de...

PNL, USR sau PSD?

Sănătatea în programele de guvernare: PNL promite investiții masive, PSD vrea dezvoltarea rețelei de centre comunitare, iar USR plănuiește liberalizarea sistemului de...

Studenți voluntari în lupta cu Covid-19

Primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale...

Călătoria cu avionul, doar pentru cei vaccinați anti-covid

În viitor, companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor care au fost vaccinați împotriva Covid-19, conform declaratiilor șefului companiei...

Comentarii recente