Acasă Locale Stiri Satu Mare Filmul „București NonStop” se lansează vineri la Carei

Filmul „București NonStop” se lansează vineri la Carei

film3

„București NonStop” este un film de lungmetraj ce ilustrează povestea unui cartier din București. Mai exact, subiectul descrie o noapte din viața unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri bucureștean. Patru personaje conduc patru povești, legate între ele de Achim, cunoscut ca „băiatul de la non-stop”, interpretat de Gheorghe Ifrim.

Vineri, 20 noiembrie, se va organiza o proiecție specială a filmului la Centrul Cultural al municipiului Carei, de la ora 19.00. Turneul „București NonStop” include și alte orașe, precum Constanța, Brăila, Iași sau Cluj.

Cu o distribuție de excepție și actori consacrați în cinematografia românească, precum: Ion Besoiu, Dorina Lazăr, Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Toma Cuzin, Tudor Smoleanu, Olimpia Melinte, Alexandru Papadopol, Dorian Boguță, Maria Obretin, Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Lili Sandu și Dan Bordeianu, filmul își dorește să transmită povestea unor oameni normali, aflați în situații excepționale.

Ieșite din comun, toate cele patru povești nu fac decât să radiografieze un microclimat din orașul în care trăim. Este un film despre dragoste, generozitate, ură, gelozie, util și inutil, viață și moarte, cu fapte bune și rele, tratate cu umor și cu tandrețe, escaladând ridicolul, dar și sublimul unor situații dintr-o singură noapte bucureșteană.
Directorul de imagine al filmului este Liviu Pojoni Junior, montajul este realizat de Tudor Pojoni, sunetul îi aparține lui Cristian Tarnovețchi, scenografia Alina Pențac, costume Luminița Mihai, make-up Ana Andrei, iar muzica este compusă de Simona Radu. Regia și scenariul sunt semnate de Dan Chișu. Filmul este o producție independentă, realizată de DaKINO Productions alături de co-producătorul Watch Me Productions (Codin Maticiuc).

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Turțean de 70 de ani, decedat în urma unui accident rutier

Miercuri, în jurul orei 23.10, pe raza localității Turț, a avut loc un grav accident de circulație. Un...

Comentarii recente