Acasă Divertisment Final de stagiune pentru Trupa ”Mihai Raicu”

Final de stagiune pentru Trupa ”Mihai Raicu”

Trupa ”Mihai Raicu” a Teatrului de Nord Satu Mare încheie stagiunea 2020 – 2021, context în care invită sătmărenii, miercuri, 30 iunie 2021, de la ora 20.00, la ultimul spectacol din program: „Bacantele (fără mască)”, rescriere de Maria Manolescu după Euripide. Spectacolul se joacă în curtea Muzeului de Artă, prețul biletelor pentru adulți fiind 30 de lei iar pentru studenți, elevi și pensionari 20 de lei.

Echipa spectacolului este formată din actorii: Andrei Stan, Raluca Mara, Crina Andriucă, Romul Moruțan, Ioana Cheregi, Cătălin Mareș, Carmen Frățilă, Ciprian Vultur, Tibor Székely, Andrei Gîjulete, Roxana Fânață, Sergiu Tăbăcaru, Vlad Mureșan, Alexandra Odoroagă, Andreea Mocan, Cristian But și Yvette Princz, Stike Molnar.

Regia îi aparține lui Dragoș Alexandru Mușoiu, iar costumele sunt create de Cristina Milea, câștigătoare în 2020 a premiului UNITER pentru cea mai bună scenografie. Muzica este semnată de compozitorul Cári Tibor, premiat de UNITER pentru muzică de teatru în 2013. Decorul este realizat de Răzvan Chendrean, coregrafia de Roxana Fânață, Tudor Dreve fiind asistentul de regie.

Același spectacol se va juca sâmbătă, 26 iunie 2021, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Turda, cel mai mare festival de teatru din județul Cluj, transmite biroul de comunicare al Teatrului de Nord Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

A fost reactualizată lista țărilor cu risc epidemiologic

Joi, 29 iulie a.c., a fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. În acest context, toți...

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Comentarii recente