duminică, mai 26, 2024
AcasăLocaleFinantele publice din Satu Mare sunt fruntase la planul de incasari

Finantele publice din Satu Mare sunt fruntase la planul de incasari

finantele-publice-satu-mareAstăzi, 2 iulie în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul Finanțelor publice Satu Mare, directorul executiv Mircea Ardelean a declarat că planul de încasări pe luna iunie a fost depățit cu 3% , ” luna trecută la planul de încasări am avut o nerealizare, dar acum în luna iunie avem chiar o depășire, astfel recuperând ceea ce nu am reușit să facem în mai și reuțind să ne situăm printre primele 5 județe din țară”

Directorul a mai declarat că în primele 6 luni ale anului a dat în plus la bugetul de stat 7,7 mil. Deasemenea și arieratele s-au redus cu 41,1 mil față de începutul anului.

„În privința rectificării bugetare ce va avea loc în curând va trebui să mai cerem mai mulți bani pentru salarile profesorilor și asistenților persoanelor cu handicap”, a mai declarat Mircea Ardelean.

Ardelean a mai precizat că din ultimele informații pe care le are, sediul Direcției Regionale a Finanțelor Publice va fi la Cluj Napoca, deși și-ar fi dorit să fie la Satu Mare, însă pentru contribuabili nu vor fi dezavantaje, întrucât fiecare serviciu a direcției va fi reprezentat și în teritoriu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente