Acasă Locale Un sătmărean de 47 de ani, reclamat de familie ca fiind dispărut,...

Un sătmărean de 47 de ani, reclamat de familie ca fiind dispărut, este căutat de polițiști

Lesu OctavianPolițiștii sătmăreni caută un bărbat de 47 de ani, care a plecat în 2009 la muncă în străinătate și din acel moment familia nu a mai primit nicio veste din partea acestuia.  Sora bărbatului, stabilită și ea în afara țării, a reclamat la Poliție dispariția la finele lunii iunie a.c., relatându-le polițiștilor că fratele său a plecat în Italia în 2009 și de atunci nu a mai putut lua legătura cu acesta.

LEȘU OCTAVIAN, de 47 de ani, din Satu Mare, are următoarele semnalmente: înălțime 1, 87 m, greutate aproximativă 110 kg, păr șaten închis, ondulat, tuns scurt, fața ovală, ochi albaștri, fără semne particulare. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție !

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente