29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareFlori pentru jandarmerițe

Flori pentru jandarmerițe

Ca în fiecare  început de primăvară, jandarmii sătmăreni au ales să înceapă luna lui Mărțișor recompensându-și colegele cu mici atenții specifice acestui frumos anotimp.

Și pentru că primăvară fără floare nu se poate, comanda unității, sprijinită de  Regiunea 3 IPA Satu Mare, a oferit personalului feminin o floare și o zi liberă.

Chiar dacă la eveniment nu a fost prezent tot personalul feminin al unității, unele dintre doamne și domnișoare fiind în misiuni sau în concedii,  acestea nu au fost uitate, florile lor fiind trimise prin colegi.

Jandarmerițele au mulțumit comenzii pentru aprecierea de care dă dovadă zi de zi și nu numai în această zi specială.

Felicitările au continuat și cu oferirea de flori din partea colegilor și se vor termina spre seară la unul dintre localurile sătmărene unde jandarmii și jandarmerițele sătmărene vor sărbători cum se cuvine Ziua de 8 Martie.

MESAJUL INSPECTORULUI – ȘEF AL IJJ SATU MARE CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE

Frumoasa sărbătoare a primăverii, Ziua de 8 Martie ne oferă plăcutul prilej de a vă transmite un gând bun, o floare de primăvară și o sinceră îmbrățișare.Vă dorim din suflet să aveți parte de o primăvară caldă, plină de bucurii sufletești și cât mai multe împliniri alături de cei dragi și apropiați.

În numele colectivului de cadre din I.J.J. Satu Mare

INSPECTOR ȘEF Col. Gheorghe AVRAM

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente