29.8 C
New York City
miercuri, august 10, 2022
AcasăsusFlutur către filialele PDL: Să nu puneți în secții oameni care ar...

Flutur către filialele PDL: Să nu puneți în secții oameni care ar putea vinde partidul

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, și-a sfătuit colegii democrat-liberali să nu intre în jocul psihologic al sondajelor și a cerut filialelor să nu pună în secțiile de votare oameni care ar putea vinde partidul.

Gheorghe Flutur a spus joi, la o întrunire electorală a PDL Iași, că membrii partidului nu ar trebui să fie descurajați de sondajele de opinie „vânturate” în ultima vreme, el sfătuindu-și colegii democrat-liberali să nu intre în jocul psihologic al adversarilor politici, care indică PDL la o cotă redusă.

„Vă cer să fiți atenți la aceste sondaje și să nu intrați în jocul psihologic al adversarilor. Și Mircea Geoană a băut șampania victoriei degeaba. Exit-poll-urile îl dădeau cu câteva puncte în față în seara votului, scopul fiind ca oamenii noștri să fie descurajați și să plece acasă. Dacă PDL se mobilizează bine în ultimele zile de campanie, mai punem trei-patru procente. Iar noi știm să colindăm țara, nu stăm cu pijamalele în studiouri de televiziune, cum fac alții”, a spus Gheorghe Flutur.

Totodată, secretarul-general al PDL a atras atenția asupra pericolului ca în secțiile de votare să existe oameni desemnați de PDL, dar care în realitate să fie „trup și suflet” alături de PSD.

„Aveți grijă de oamenii din secții. În Olt, un județ roșu, președintele filialei de acolo a făcut un test cu oamenii desemnați de partid în secții. Au fost sunați vreo 50 din oamenii noștri, pentru a-i verifica dacă ar putea cădea în plasa PSD. Vreo doi au acceptat să joace altfel și au fost înlocuiți. Să nu ne vândă, mare atenție pe cine desemnați. Ar fi păcat de munca noastră, aveți grijă pe cine puneți în secțiile de votare”, a spus Gheorghe Flutur.

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, alături de prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu și europarlamentarul Monica Macovei au participat joi la o întrunire electorală la Iași. La acțiunea desfășurată la un hotel din centrul Iașiului au participat peste 400 de membri și simpatizanți ai PDL.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente