Acasă Locale Formațiunile de dreapta, trebuie să aibă candidat comun în 2014 (Elena...

Formațiunile de dreapta, trebuie să aibă candidat comun în 2014 (Elena Udrea)

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri seară, că PDL, PMP, Forța Civică, PNȚCD, dar și PNL, atunci când va fi dat afară de la guvernare și Antonescu nu va mai fi liderul partidului, trebuie să construiască un pol politic puternic care să se lupte cu PSD la alegerile prezidențiale din 2014.

Vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, la RFI, că ține de Elena Udrea să iasă din duplicitate și să decidă dacă rămâne în PDL sau pleacă la Mișcarea Populară, arătând că Udrea nu este previzibilă și că este important să se limpezească apele, pentru că oamenilor nu le plac duplicitarii.

„Nu mă gândesc să plec din PDL, mă gândesc să contribui la unitatea dreptei, să încerc să sprijin ca PDL, Partidul Mișcarea Populară, Forța Civică, PNȚCD, de ce nu și PNL, când va fi dat afară de la guvernare, să construiască un pol politic puternic care să se lupte cu PSD”, a declarat Elena Udrea la Realitatea TV.

Ea a spus că toate formațiunile din opoziție – PDL, PMP, FC, PNȚCD – trebuie să creeze un proiect unic opozant la USL în acest moment, iar când PNL va fi dat afară de la guvernare și Crin Antonescu schimbat din fruntea partidului/ se poate face o alianță inclusiv cu PNL care să aibă candidat comun la alegerile prezidențiale din 2014.

Udrea a spus că ar fi mult mai bine pentru dreapta românească să facă acest front comun și că este nevoie să fie lăsate proiectele personale deoparte pentru acest lucru.

„Liderii de centru-dreapta trebuie să aibă viziune și să meargă cu un candidat comun la prezidențiale”, a subliniat Udrea, adăugând că nu se gândește deloc ca acesta să fie Crin Antonescu.

În opinia Elenei Udrea, Crin Antonescu nu mai este un candidat cu șanse la prezidențiale, iar acest lucru „îl știe și el, și partidul, și toată lumea”.

Întrebată care ar fi persoana potrivită pentru a candida la alegerile prezidențiale din 2014 dintre Elena Udrea,Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, Monica Macovei, Elena Udrea a răspuns: „Oricare dintre ei și altcineva”.

„Trebuie să se meargă în alegeri cu cel care este în stare să adune voturi. Depinde cu cine vine PSD în alegeri. Părerea mea este că PSD vine cu domnul Ponta”, a mai spus Udrea.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente