joi, februarie 2, 2023
AcasăEconomico-socialSocialFOTO. Exemplu de civilizație. Liberalii au adunat deșeurile lăsate în urmă de...

FOTO. Exemplu de civilizație. Liberalii au adunat deșeurile lăsate în urmă de participanții la evenimentul ”Satele Unite ale Maramureșului și Sătmarului”

Exemplu de civilizație și spirit civic au arătat liberalii sătmăreni care au participat la evenimentul patriotic ”Satele Unite ale Maramureșului și Sătmarului”.

Aproape de finalul evenimentului, primarii liberali, subprefectul Romeo Pop, președintele PNL, Adrian Cozma, au pus mâna și au strâns gunoaile lăsate în urmă de o parte dintre participanți. Vâzând că politicienilor nu le cade eticheta adunând PET-urile lăsate în urmă de alți participanți, spectatorii prezenți încă la spectacol s-au alăturat demersului și au ajutat la igienizarea zonei.

Vă reamintim că în urma Festivalului „Sâmbra Oilor”, dealul de la Huta Certeze a fost acoperit de deșeuri și elevii din zonă au igienizat a doua zi locul în care s-a desfășurat evenimentul.

„Ca să facem treaba așa cum se cuvine până la capăt, am cules in saci toate pet-urile si alte resturi și gunoaie, astfel încât platoul de la Huta Certeze a rămas curat in urma noastră! Văzând acest lucru …s-au mobilizat și cetățenii ca să ne ajute. Iată că puterea exemplului funcționează”, a transmis subprefectul județului Satu Mare, Romeo Pop.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente