29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăLocaleFOTO! Primii refugiați ucraineni care înoptează în Satu Mare

FOTO! Primii refugiați ucraineni care înoptează în Satu Mare

Colegii noștri de la Jurnalul de Satu Mare, au surprins joi seara, câteva familii de refugiați ucraineni care s-au cazat la un hotel din centrul municipiului Satu Mare.

Joi seara, în jurul orei 21.00, redactorii Jurnalul de Satu Mare au surprins cateva familii de ucraineni care s-au cazat la un hotel situat în centrul municipiului reședință de județ.

În jurul orei amintite, în fața hotelului, au parcat 4 autoturisme înmatriculate în Ucraina. Din ele au ieșit mai multe persoane, cu bagaje de mână, care s-au îndreptat la recepția hotelului unde s-au și cazat.

Nu știm cu exactitate cât vor rămâne aceștia în orașul nostru, poate este vorba doar de o noapte după care se vor îndrepta spre țări precum Polonia și Cehia, la fel ca si conaționalii lor.

În cursul zilei de mâine conducerea Prefecturii Satu Mare va avea o ședință cu primarii pentru a stabili și pune la punct câteva locații de cazare a unor posibili refugiați.

Potrivit primarului din Sighet, majoritatea ucrainenilor care au intrat în România nu doresc să rămână în țara noastră, ei având ca destinație țări precum Cehia și Polonia. Sunt și foart mulți ucraineni care mai au rude în România.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente