29.8 C
New York City
joi, mai 19, 2022
AcasăPoliticaLocalFOTO&VIDEO | George Simion s-a întâlnit cu zeci de susținători la Satu...

FOTO&VIDEO | George Simion s-a întâlnit cu zeci de susținători la Satu Mare

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor – AUR, George Simion, a fost prezent luni, 17 ianuarie 2022, în județul Satu Mare. AUR a organizat o caravană care străbate toată țara și care presupune un popas în mai multe orașe unde simpatizanții AUR adună semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

În acest context, liderul George Simion alături de membrii caravanei au ajuns și în județul Satu Mare, luni, 17 ianuarie 2022. Prima oprire a fost la Tășnad, ora 9-10 (str. Zorilor langa Primarie); pe urmă a urmat Carei (ora 10.30-11.30, la monumentul Ostasului Roman); Ardud (la ora 12.30-13.30) și municipiul Satu Mare la ora 14:00.

Acțiunea a avut loc în centrul Sătmarului, în fața hotelului Dacia, în intervalul 14:00 – 15:00. Au fost prezenți zeci de sătmăreni, iar liderul AUR a fost primit cu multă căldură. Cei prezenți s-au îmbulzit să facă poze cu Simion, să-i strângă mână, să îl îmbrățișeze în timp ce alții i-au prezentat problemele pe care le înfruntă. Majoritatea celor prezenți nu au purtat mască de protecție și nu au respectat distanțarea socială.

Înainte de discursul liderului AUR, artistul Nicolae Voiculeț a cântat, la nai, Imnul Național al României. Momentul a fost precedat de discursul lui George Simion, care le-a mulțumit sătmărenilor pentru primirea călduroasă.

,,Mulțumesc, sătmăreni, mulțumesc patrioți! Mergem până la capăt! Sunt -7 grade, dar am primit multă căldură din partea voastră. Ei credeau că merge așa, să mintă populația că suntem extremiști. Cîțu, Arafat, Iohannis și toată gașca trebuie să plece. Au vrut să ne țină închiși în case, să avem certificate verzi, dar s-au speriat de voi, pentru că poporul unit nu poate fi niciodată înfrânt. Vom merge mai departe indiferent de amenzile lor sau de dosarele penale”, a declarat George Simion.

https://www.facebook.com/JurnaluldeSatuMare.ro/videos/350104440449530

https://www.facebook.com/JurnaluldeSatuMare.ro/videos/635491417668462

Acțiunea din municipiul Satu Mare s-a încheiat la statuia lui Vasile Lucaciu, acolo unde George Simion a făcut o fotografie de grup cu cei prezenți. Caravana AUR și-a continuat parcursul către Livada și Negrești Oaș.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente