29.8 C
New York City
joi, mai 19, 2022
AcasăEconomico-socialCasa de Cultură din Ardud, construită după standarde europene. Investiția depășește 1...

Casa de Cultură din Ardud, construită după standarde europene. Investiția depășește 1 milion de euro


Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, de Ziua Culturii Naționale, la Ardud a avut loc inaugurarea Casei de Cultură “Dr. Augustin Mircea”. Instituția de cultură a fost construită prin fonduri obținute de la Compania Națională de Investiții – CNI.

“Acest edificiu închinat culturii în orașul Ardud este rezultatul implicării și muncii susținute de către echipa Primăriei Ardud cărora trebuie să le mulțumesc. Pentru fiecare proiect, toți dau 100% și nu precupețesc nici un efort pentru a obține rezultatele dorite. Cultura sătmăreană și cea națională are acum în orașul nostru un edificiu demn de valorile noastre identitare, demn de creația spirituală a țării noastre pe care fiecare dintre noi are responsabilitatea de a o prezerva și promova tocmai pentru că este purtătoarea de cuvânt a civilizaţiei”, transmite primarul orașului Ardud, Marius Ovidiu Duma.

Investiția totală a fost de peste un milion de euro și este realizată prin finanțare CNI.

„Reprezentând întruparea fizică a eforturilor noastre de a promova, conserva și susține permanent demersurile culturale valoroase, în toate formele ei, Casa de Cultură „Dr Augustin Mircea” este o investiție de peste un million de euro, realizată prin finanțare CNI obținută în urma demersurilor consecvente inițiate de către Primăria Ardud”, este mesajul reprezentanților Casei de Cultură.

Cu prilejul inaugurării a fost organizat un atelier de artă teatrală dedicat copiilor, urmat de la ora 18:00 de o serie de concerte. 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente