Acasă Locale Gala Modei- o reusita deplina la prima editie (galerie foto)

Gala Modei- o reusita deplina la prima editie (galerie foto)

gala-mode-satmareneVineri, 14 iunie la Cortul Hotelului „Dana I” de pe strada Careiului din Satu Mare, a avut loc prima ediție a „Galei Modei Sătmărene”.

Evenimentul a fost organizat cu scopul de a promova talentele din domeniul modei, dar și de a-i atrage pe sătmăreni să se îmbrace în ținute realizate de designeri din județul Satu Mare.

În cadrul prezentării, spectatorii au putut urmări colecțiile primăvară-vară 2013-2014, creațiile a șapte designeri sătmăreni.

Primele creații prezentate au aparținut designerul Alena Ignătescu. Manechinele au urcat pe scenă în rochii de seară. Următoarele creații de rochii de seară cu o croială artistică desăvârșită care au fost  prezentate în fața spectatorilor au aparținut creatoarea Alina Fîrte.
Firma “Spencer&Spencer”, a designerului Ciprian Crăciun, a oferit alternativa elegantă pentru barbați, prezentând colecția “Country Man”. De asemenea, Georgia Ciontoș din Carei a prezentat și ea ținute elegante, de seară. Ioana Călin i-a încântat pe cei prezenți cu o colecție mai extravaganta. Tot cu creații inedite s-au prezentat în fața spectatorilor și Monica Ștrango, respectiv Zita Pop.
Machiajul manechinelor a fost realizat de Gabriella Sas și Alexandra Covaci, iar coafura fetelor este creația Adrianei Popescu.
După prezentare, distracția a continuat cu un After Party organizat în curtea hotelului, lângă piscină, în care atmosfera a fost asigurată de DJ Alex Rise. Evenimetul a fost moderat de Raluca Jofi.gala-modei (1) gala-modei (2) gala-modei (3) gala-modei (4) gala-modei (5) gala-modei (6) gala-modei (8) gala-modei (9) gala-modei (10) gala-modei (11) gala-modei (12) gala-modei (13) gala-modei (14) gala-modei (15) gala-modei (16) gala-modei (17)

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lucruri inedite pe care nu le știai despre cafea

Pentru multe persoane, consumul de cafea este un adevărat ritual zilnic. Românii nu sunt printre marii consumatori de cafea la nivel european...

Joe Biden a schimbat din prima zi deciziile lui Trump

În primele ore după ce a devenit președinte al Statelor Unite, Joe Biden a semnat 17 decrete prezidențiale. Primul a făcut obligatorii purtarea măștii și...

Bucuresti relaxează restricţiile

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat miercuri că, dacă rata cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori se va menține sub 3...

Facultatea şi viaţa studentului în 2021

Odată cu începerea semestrului al doilea, majoritatea școlilor se vor redeschide, în timp ce revenirea studenților la cursuri în format fizic este...

Comentarii recente