Acasă Locale Gala Modei- o reusita deplina la prima editie (galerie foto)

Gala Modei- o reusita deplina la prima editie (galerie foto)

gala-mode-satmareneVineri, 14 iunie la Cortul Hotelului „Dana I” de pe strada Careiului din Satu Mare, a avut loc prima ediție a „Galei Modei Sătmărene”.

Evenimentul a fost organizat cu scopul de a promova talentele din domeniul modei, dar și de a-i atrage pe sătmăreni să se îmbrace în ținute realizate de designeri din județul Satu Mare.

În cadrul prezentării, spectatorii au putut urmări colecțiile primăvară-vară 2013-2014, creațiile a șapte designeri sătmăreni.

Primele creații prezentate au aparținut designerul Alena Ignătescu. Manechinele au urcat pe scenă în rochii de seară. Următoarele creații de rochii de seară cu o croială artistică desăvârșită care au fost  prezentate în fața spectatorilor au aparținut creatoarea Alina Fîrte.
Firma “Spencer&Spencer”, a designerului Ciprian Crăciun, a oferit alternativa elegantă pentru barbați, prezentând colecția “Country Man”. De asemenea, Georgia Ciontoș din Carei a prezentat și ea ținute elegante, de seară. Ioana Călin i-a încântat pe cei prezenți cu o colecție mai extravaganta. Tot cu creații inedite s-au prezentat în fața spectatorilor și Monica Ștrango, respectiv Zita Pop.
Machiajul manechinelor a fost realizat de Gabriella Sas și Alexandra Covaci, iar coafura fetelor este creația Adrianei Popescu.
După prezentare, distracția a continuat cu un After Party organizat în curtea hotelului, lângă piscină, în care atmosfera a fost asigurată de DJ Alex Rise. Evenimetul a fost moderat de Raluca Jofi.gala-modei (1) gala-modei (2) gala-modei (3) gala-modei (4) gala-modei (5) gala-modei (6) gala-modei (8) gala-modei (9) gala-modei (10) gala-modei (11) gala-modei (12) gala-modei (13) gala-modei (14) gala-modei (15) gala-modei (16) gala-modei (17)

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Atac puternic la familia tradițională

Un nou atac la familia tradițională: Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO declară că ”absența recunoașterii pentru cuplurile de același sex...

Comunicat de presă-Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Venind în întâmpinarea celor ce-și vor îndrepta pașii spre Iași pentru a participa la această sărbătoare și ținând cont și de deciziile...

Măsuri extraordinare de desfășurare a alegerilor

Votarea se desfăşoară după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi...

Comentarii recente