Acasă Locale Stiri Satu Mare Germania caută specialiști în IT, Marea Britanie - lucrători sociali, Polonia -...

Germania caută specialiști în IT, Marea Britanie – lucrători sociali, Polonia – mecanici auto

Germania caută, prin rețeaua Eures, specialiști în IT și ingineri, Polonia recrutează mecanici sau electricieni auto, iar Marea Britanie, pedagogi care să lucreze cu copii cu dizabilități și îngrijitori de bătrâni la domiciliu, pentru salarii ce pot depăși 30.000 de lire brut pe an.

Astfel, un angajator din Polonia are vacante 20 de posturi de mecanic/electrician auto, condițiile de angajare și salariul oferit fiind publicate în rețeaua europeană de ocupare Eures. Angajatorul solicită celor interesați să aibă calificare ca mecanic vehicul sau electrician, iar candidații cu alt profil de calificare trebuie să aibă experiență profesională de mecanic vehicul sau electrician (camioane), precum și capacitatea de a face sistemul de cablare electrică și de a citi scheme electrice.

De asemenea, cei interesați de ocuparea unui astfel de post trebuie să vorbească limba engleză cel puțin la nivelul A2 (care să le permită să comunice cu angajatorul și să înțeleagă conversații de zi cu zi la locul de muncă). Angajatorul precizează că salariul oferit este între 13,90 și 16,80 zloți polonezi/oră brut, iar cazarea și rambursarea cheltuielilor de călătorie spre Polonia sunt plătite tot de către el. Contractul este pe doi ani, iar persoanele interesate pot depune CV și scrisoare de intenție la adresa [email protected]

În Ungaria, este căutat un manager adjunct de marketing și vânzări, care să construiască și să mențină relația cu clienții și cu partenerii străini. În atribuțiile sale intră și asistarea în marketing, monitorizarea, analizarea schimbărilor de piață și participarea la proiectele în derulare. Angajatorul solicită experiență în turism, preferabil în vânzări, abilitatea de a călători, o bună capacitate de comunicare, orientare către client, carnet de conducere B și vorbirea fluentă a limbii engleze. Cunoașterea limbii maghiare constituie un avantaj, dar nu este necesară.

Salariul oferit pentru această slujbă disponibilă în Ungaria este de 250.000 – 300.000 de forinți pe lună, iar contractul este pe perioadă nedeterminată. Persoanele interesate pot trimite se trimite CV în limba engleză [email protected]

Inginer mecanic în Germania, minimum 40.000 de euro brut pe an

În Germania, se caută un dezvoltator de software, care să aibă diplomă de studii în informatică, experiență în .NET 3.0/3.5/4.0, WPF, C#, VB, XML, HTML, Javascript, Ajax, Visual Studio 2008/2010, OOA/OOD, Domain Driven Design (DDD), O/R-Mapper (NHibernate), cunoștințe despre administrarea bazelor de date (SQL Server, Oracle), T-SQL excelente abilități de comunicare, orientarea către client și calitate, abilitatea de a lucra în echipă și adaptabilitate la tehnologii noi.

Candidații trebuie să știe foarte bine limba germană (minimum nivelul B2) și limba engleză. Angajatorul precizează că salariul va fi în funcție de performanțe, iar contractul este pe perioadă determinată, cu posibilitatea de prelungire. CV-urile detaliate și complete (menționarea așteptărilor salariale, a datei la care pot începe activitatea și completarea fișei de aptitudine pe pagina de internet a companiei http://www.xws.de/2/Karriere.aspx) pot fi trimise pentru Stefan Sprick, la adresa de email [email protected], cu mențiunea XWS.

Tot în Germania, la Stuttgart, este vacant un post de inginer mecanic pentru care se cer: diplomă în inginerie mecanică, minimum doi ani experiență în proiectarea de componente și scule pentru ștanțare și/sau turnare mase plastice și/sau procese SCM și/sau procese mecanice, cunoștințe avansate de CATIA V5 și/ sau SIEMENS NX și disponibilitatea de stabilire (temporară) în Germania. De asemenea, persoanele interesate trebuie să știe limba engleză și/sau germană fluent (scris și vorbit). „Constituie un avantaj cunoașterea altor limbi”, se mai precizează în anunțul de angajare.

Salariul oferit este între 40.000 și 45.000 euro brut pe an, în funcție de performanțe, iar contractul de muncă este cu timp normal, pe durată nedeterminată, după perioada de probă.

În Germania este vacant și un post de software developer web. Angajatorul precizează în anunț că cei interesați trebuie să aibă diplomă în informatică, iar un avantaj îl reprezintă dezvoltarea de aplicații web (de preferat folosind ASP.net MVC), experiența în .Net folosind C# sau Java, aptitudini pentru Javascripts, dezvoltarea orientată pe obiect, modelarea de design software, aptitudinile pentru Version Control, abilitatea de a organiza sarcinile independent și de a lucra în echipă.

Cunoștințele bune de limba engleză (scris, vorbit) și germană constituie, de asemenea, un avantaj. Salariul va fi stabilit în funcție de performanță, iar contractul va fi pe durată determinată, cu posibilitatea de prelungire. CV-urile detaliate și complete, cu menționarea așteptărilor salariale și a datei la care se poate începe activitatea, sunt așteptate, pentru Stefan Sprick, la [email protected], cu mențiunea Soloplan JOB-ID: 104.

Același angajator din Germania caută un dezvoltator software care să asigure suport pentru proiectele departamentului de dezvoltare software: planificare transport și facturare și dezvoltarea de noi proiecte C# and .NET.

Un alt angajator german încadrează un dezvoltator IT. Candidații trebuie să aibă o experiență foarte bună în programare, cunoștințe foarte bune de C/ C++, Java, generarea de coduri independente de platformă, experiență bună în tehnologiile web (HTML, JavaScripts/ DOM, etc), experiență în Linux și în modelare, organizare și dezvoltare flexibilă a software-ului.

Angajatorul precizează că salariul este atractiv, iar cei interesați de acest loc de muncă ar trebui să vorbească limba engleză sau germană. Contractul este pentru o perioadă lungă de timp, iar CV-urile trebuie trimise, tot pentru Stefan Spick, la email [email protected], cu mențiunea „SAFECOR”.

Tot în Germania se caută inginer electrotehnică (post pentru care se cer: diplomă de studii în inginerie electrică sau design industrial, experiență în domeniul electronicii, ingineriei electrice), tehnician pentru asamblare și instalare echipamente cuptoare (absolvent școală profesională sau liceu de specialitate sau experiență ca sudor electric), inginer proiectare electronică (diplomă în inginerie electrică, mecatronică sau discipline similare, cunoștințe în programarea echipamentelor SPS), ingineri în domeniul electric (diplomă de studii în fizică sau inginerie electrică sau electronică, cunoștințe foarte bune despre tehnologiile de frecvență la puteri înalte), ingineri în domeniul electric/informaticieni pentru dezvoltare de software, programator/ingineri acționări electrice și ingineri acționări electrice.

În Marea Britanie sunt căutați doi pedagogi sociali care să lucreze în trei case de copii cu dificultăți emoționale, comportamentale și handicap.Candidații trebuie să vorbească limna engleză la nivel avansat, să aibă studii superioare cu specializarea sociopedagogie, experiență în lucrul cu copii și adolescenți cu dizabilități, permis de conducere și disponibilitatea de a călători.

Contractele sunt pentru o perioadă de un an, iar salariile oferite sunt între 28.636 și 31.754 lire brut pe an. Persoanele interesate pot trimite CV în limba engleză la adresa [email protected]

Tot în Marea Britanie este vacant un post de îngrijitor bătrâni la domiciliu. Angajatorul precizează că experiența nu este necesară, dar constituie un avantaj, și solicită candidaților să aibă cazier judiciar curat. De asemenea, persoanele care doresc să candideze pentru acest post trebuie să vorbească limba engleză. Salariul oferit este de 7,70 lire brut/oră.

- Advertisment -

Cele mai populare

Munții Șureanu-Fundătura Ponorului

Nu-i ușor de ajuns în Fundătura Ponorului, colțul de rai din Munții Șureanu. Ai nevoie de entuziasm, de răbdare, dar și de...

PNL, USR sau PSD?

Sănătatea în programele de guvernare: PNL promite investiții masive, PSD vrea dezvoltarea rețelei de centre comunitare, iar USR plănuiește liberalizarea sistemului de...

Studenți voluntari în lupta cu Covid-19

Primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale...

Călătoria cu avionul, doar pentru cei vaccinați anti-covid

În viitor, companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor care au fost vaccinați împotriva Covid-19, conform declaratiilor șefului companiei...

Comentarii recente