duminică, mai 26, 2024
AcasăLocaleInternationaleGestul obraznic al unui neozeelandez i-a uimit pe polițiști

Gestul obraznic al unui neozeelandez i-a uimit pe polițiști

politienouazeelanda_16475200Un neozeelandez septuagenar, antiregalist notoriu, a fost condamnat luni la o amendă de 126 de euro, plus cheltuieli de judecată, pentru că a vrut să arunce cu excremente de animale în prințul Charles și soția sa Camilla, în timpul vizitei lor în Noua Zeelandă, în noiembrie 2012.

Sam Bracanov, în vârstă de 74 de ani, descris de poliție ca un „antiregalist cunoscut”, a fost arestat cu puțin timp înainte ca Charles și Camilla să meargă să se întâlnească cu mulțimea pe faleză, la Auckland. Septuagenarul a fost condamnat luni la plata unei amenzi de 200 de dolari neozeelandezi (126 de euro), plus 132 de dolari neozeelandezi cheltuieli de judecată, potrivit site-ului de Internet al publicației New Zealand Herald. După o primă înfățișare în fața justiției, bărbatul a anunțat că intenționa să protesteze față de poziția privilegiată a moștenitorului tronului, arucând cu excremente de cal amestecate cu apă.

În timpul unei vizite precedente a prințului Charles în Noua Zeelandă, în 1994, Bracanov a încercat să îl stropească cu deodorant, pentru a elimina „mirosul greu al regalității”, potrivit presei locale. În 1988, el a aruncat cu o găleată de excremente într-o mașină care îl transporta pe regele Spaniei, Juan Carlos, potrivit Fairfax Media. El a fost declarat vinovat de tulburarea ordinii publice. Bărbatul, care este pensionar, își va plăti amenda printr-o plată săptămânală de zece dolari neozeelandezi, a anunțat Radio New Zealand.

Realitatea.net

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente