sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăsusFOTO! Halucinant! Câțiva copii au găsit o bombă neexplodată pe malul Someșului,...

FOTO! Halucinant! Câțiva copii au găsit o bombă neexplodată pe malul Someșului, au spălat-o și au dus-o pe dig lângă foc

Un eveniment halucinant a avut loc duminică seara, în jurul orei 20.00, pe digul râului Someș, in zona cartierului Micro 16, zona de picnic.

Potrivit informațiilor obținute de redactorii Jurnalul de Satu Mare, mai mulți copii (cu vârste cuprinse între 10-12 ani), în timp ce se jucau pe malul râului Someș au găsit o bombă neexplodată pe care au spălat-o în apa râului, au urcat-o pe dig și au așezat-o la doar câțiva pași de un foc a cărui jar încă mocnea.

Copiii nu știau că ceea ce tocmai au descoperit era o bombă de aruncător (82 de mm), rămasă din Al Doilea Război Mondial, care le-ar fi putut pune oricând viața în pericol.

Un adult a observat obiectul ciudat iar când s-a apropiat și-a dat seama că este vorba despre o bombă și a sunat la 112.

“Asanare muniție neexplodată in Mun Satu Mare, M16 pe malul Someșului. Intervine echipa pirotehnică a Detașamentului Satu Mare (cu 2 subofiteri).Este vorba despre o bombă de aruncător (82 de mm). Munitia a fost ridicată și transportată la depozitul de muniție rămasă neexplodată din Carei”, a transmis ISU ”Someș” Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente