Acasă sus Harta prețului RCA. Diferențe uriașe: un șofer experimentat din Satu Mare dă...

Harta prețului RCA. Diferențe uriașe: un șofer experimentat din Satu Mare dă 380 de lei pe RCA, un tânăr cu bolid din Constanța – 3900 de lei

Prețul acestora diferă în funcție de cât de aglomerat sau periculos este un anumit oraș, de vârsta șoferului, având în vedere că anumite categorii de vârstă sunt considerate mai predispuse la accidente, dar și de puterea mașinii.

Astfel, se ajunge ca un șofer sub 30 de ani să plătească și de zece ori mai mult decât unul de peste 60 de ani.

De altfel, economica. net scrie că tinerii au fost loviți din plin de valul de scumpiri ale RCA din ultima perioadă. Astfel, un tânăr de 26 de ani care conduce un Logan poate ajunge să plătească 1.400 de lei pe RCA, în timp ce tinerii din Constanța care conduc bolizi pot ajunge să dea chiar și 3.900 de lei pe asigurare.

1 COMENTARIU

  1. O diferentiere foarte normala a politelor in functie de gradul de risc pe care si-l asuma asiguratorul. Asa se practica in orice tara civilizata. Si inca la noi criteriile nu sunt asa stufoase ca la altii.

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente