Acasă Cosul cu vipere Hoțiile teleshopping

Hoțiile teleshopping

cos vipere

Marile excrocherii de la teleshopping  sunt în floare și le mușcă din păcate foarte multă lume.

Nu stim de ce dar CNA –ul doarme în papuci ( probabil își au și ei partea lor ) și îmbracă aceste sarlatanii în așa fel încât toate par foarte legale.

Recent un cititor de-al nostru a comandat de la o asemenea prezentare un așa numit tocător de legume, în reclamă părea a fi un adevărat robot, un adevărat aparat maestru în bucătăria ta și mai presus de atâta costa numai 59 de lei, fuuuai, se părea că a dat lovitura. Clinetul comandă produsul, dar când ajunge, acesta pe lângă că era un amărât de blender mic și de o calitate proasta, la prezentarea facturii acesta costa fix dublu.

Un alt client tot așa păcălit, a cumpărat o găleată cu mop de acela care se învârte, numai că atunci când a ajuns produsul nu funcționa.

Vrând să-l returneze, cei de la linia fierbinte i-au spus că el este autorul defecțiunii lui și că produsul a fost testat înainte de a fi livrat.

Asemenea excrocherii nu credem că vor fi oprite prea curând pentru că cei de la CNA nici nu au de gând să facă aceste demersuri, probabil din măsuri lesne de ghicit.

Atenție la ceea ce comandați de la aceste prezentări, pentru că în 99% ceea ce vi se prezintă și ceea ce ajunge acasă diferă foarte mult. Târg bun !

- Advertisment -

Cele mai populare

Munții Șureanu-Fundătura Ponorului

Nu-i ușor de ajuns în Fundătura Ponorului, colțul de rai din Munții Șureanu. Ai nevoie de entuziasm, de răbdare, dar și de...

PNL, USR sau PSD?

Sănătatea în programele de guvernare: PNL promite investiții masive, PSD vrea dezvoltarea rețelei de centre comunitare, iar USR plănuiește liberalizarea sistemului de...

Studenți voluntari în lupta cu Covid-19

Primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale...

Călătoria cu avionul, doar pentru cei vaccinați anti-covid

În viitor, companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor care au fost vaccinați împotriva Covid-19, conform declaratiilor șefului companiei...

Comentarii recente