Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

În perioada 13-14.02.2015, în cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 361 sancțiuni contravenționale în valoare de 28 660 lei.

Printre cei sancționați se numără: 32 pietoni, 11 bicicliști, 2 căruțași, 101 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 47 care nu au folosit centura de siguranță, 7 conducători auto care nu au acordat prioritate pietonilor, 16 care nu aveau documentele asupra lor, 55 care conduceau autovehicule ce prezentau defecțiuni tehnice, 18 opriri sau staționări în locuri interzise.

Polițiștii Postului comunal Săuca i-au identificat pe pe B.T., de 12 ani, B.I., de 10 ani, , C.I., de 7 ani, D.A., de 7 ani, care în data de 23.01.2015, în jurul orei 18,20 au pătruns în magazia de furaje pentru animale a lui CAROL K. din localitatea Becheni, unde au fumat și au aprins un foc pe care l-au scăpat de sub control. Incendiul s-a întins în toată magazia, cauzându-se o pagubă de 15 000 lei. Cercetările continuă.

În data de 13.02.2005, în jurul orei 18,00, Secția Rurală Satu Mare a fost sesizată că, pe fondul consumului de alcool, ALEXANDRU B., de 54 ani, a lovit cu piciorul autoturismul fiului său, ARNOLD B., de 28 ani, avariindu-i aripa stângă, cauzând o pagubă de 450 lei. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Accidente rutiere

În data de 14.02.2014, în jurul orei 11,50, pe strada Aurora din Satu Mare, ATTILA M., de 36 ani, aflându-se la volanul unui autovehicul, a accidentat-o grav pe IDA B., de 68 ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

În data de 14.02.2015, în jurul orei 18,30, pe Drumul Județean 193, în localitatea Cărășeu, în dreptul imobilului cu nr. 69, DENISA P., de 21 ani, conducând un autovehicul l-a accidentat grav pe KAROLY V., de 46 ani, care se deplasa ca și pieton pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers.

Activități desfășurate pe linie de ordine publică și prevenire a infracțiunilor

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 57 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 17 740 lei .

- Advertisment -

Cele mai populare

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Hamilton campion în MP al Rusiei! Victoria cu nr. 100 din carieră

Duminică a avut loc cursa din cadrul Marelui Premiu al Rusiei ce se desfășoară...

Florin Cîţu este noul președinte al Partidului Naţional Liberal

Premierul României, Florin Cîțu, este noul președinte al Partidului Naţional Liberal - PNL după...

Atletico Madrid a pierdut în deplasare cu ultima clasată. Liverpool a remizat cu nou promovata Brentford

Ultima clasată din campionatul Spaniei, Deportivo Alaves i-a administrat prima înfrângere din acest sezon formației pregătite de Diego...

Comentarii recente