vineri, iunie 9, 2023
AcasăEconomico-socialSocialHuligan la doar 16 ani. Șantaja și agresa un minor în vârstă...

Huligan la doar 16 ani. Șantaja și agresa un minor în vârstă de doar 13 ani

În cursul zilei de miercuri, 13 ulie 2022, polițiștii maramureșeni au realizat un flagrant la o infracțiune de șantaj, titrează jurnaliștii de la vasiledale.ro.

Potrivit sursei menționate, un minor în vârstă de 16 ani șantaja un alt minor mai mic ca el, în vârstă de doar 13 ani, să-i dea bani ca să nu îl agreseze. O femeie, cel mai probabil mama minorului agresat, a alertat autoritățile cu privire la teroarea trăită de copilul său.

Minorul ar fi fost agresat și șantajat în repetate rânduri.

„Astăzi, 13 iulie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin plângere de către o femeie, de 41 de ani, cu privire la faptul că, la data de 11 iulie, un minor, de 16 ani, din municipiu ar fi agresat fizic un alt minor, de 13 ani, solicitându-i acestuia în repetate rânduri diferite sume de bani, pentru a nu exercita asupra sa acte de constrângere fizică.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict astăzi, la ora 12.30, context în care a fost identificat minorul de 16 ani și, totodată, o sumă de bani, pe care ar fi primit-o de la persoana vătămată în acel moment.

În urma probatoriului administrat, se efectuează cercetări față de cel în cauză, pentru comiterea infracțiunii de șantaj, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației”, a transmis IPJ Maramureș la solicitarea vasiledale.ro.

FOTO: arhivă

Sursa: vasiledale.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente