29.8 C
New York City
vineri, august 19, 2022
AcasăEducatie&CulturaQuincy Thomas Troupe, Jr., un mare scriitor american, în vizită la Centrul...

Quincy Thomas Troupe, Jr., un mare scriitor american, în vizită la Centrul de Creație

Unul dintre cei mai mari scriitori americani, Quincy Thomas Troupe, Jr., a făcut o vizită surpriză conducerii Centrului de Creație din Satu Mare.

Quincy Thomas Troupe, Jr. este un poet american, redactor, jurnalist și profesor emerit la Universitatea din California. Este cunoscut drept biograful lui Miles Davis, cel care a fost una din cele mai influente, inovatoare și originale personalități muzicale din istoria jazz-ului din secolul al XX-lea.

„Am fost onorați să primim la sediul instituției noastre, vizita lui Quincy Thomas Troupe, Jr. – scriitor din Statele Unite ale Americii, grație gazetarului Florin Mureșan. Acesta a fost încântat de această vizită și și-a exprimat speranța unor viitoare colaborări fructuoase pe tărâm cultural în general și pe cel literar, în special”, este mesajul transmis de managerul Centrului de Creație, Robert Laszlo.


Quincy Thomas Troupe, Jr. este tatăl lui Porter Troupe, acesta fiind cel mai longeviv baschetbalist străin din campionatul României, unde joacă din 2008. Ajuns la 39 de ani, Porter și-a prelungit contractul cu CSM Târgu Jiu. Acesta este căsătorit cu fosta baschetbalistă de la CSM Satu Mare, sătmăreanca Adina Pop, alături de care are un băiețel recent născut. Vizita în românia a celebrului scriitor se datorează venirii pe lume a nepoțelului său pe nume Darrien.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente