duminică, iulie 21, 2024
AcasăSportNationalI-au umflat ochii! Cum arată Hamza după ce a fost băgat în...

I-au umflat ochii! Cum arată Hamza după ce a fost băgat în spital de oamenii lui Mazăre: „A încercat să mă omoare!”

Hamza a fost bătut, la Mamaia, de bodyguarzii lui Mazăre, după un conflict iscat în timp ce amîndoi practicau sporturi nautice.

Duminică, Hamza a marcat golul victoriei pentru Petrolul, în deplasarea de la Galați. Contra i-a răsplătit cu o zi liberă pe elevii săi, iar Younes a ales să meargă la 180 de kilometri distanță de Galați, în Constanța, pentru a se distra la malul Mării Negre.

Ce a urmat a fost șocant pentru atacantul de 27 de ani, care a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a intrat în conflict cu primarul Constanței, Radu Mazăre, și a încasat o bătaie zdravănă de la gărzile de corp ale acestuia.

„Eram la Mamaia, în apă, cu un skijet, iar Mazăre era să intre în mine și să mă lovească în timp ce făcea parasailing. Noroc că l-am evitat, dar apoi a început să mă înjure. Eu i-am răspuns, normal, iar cînd am ieșit din apă, doi dintre bodyguarzii săi m-au lovit, mi-au umflat ochiul și am mai multe puncte de sutură. Abia mai văd. Am chemat poliția că nu sîntem animale și-mi voi suna și avocatul, ca să fac plîngere. Îl am ca martor și pe Ben Youssef pentru cele întîmplate. Îmi voi scoate certificat medico-legal și voi face plîngere. Plec din România dacă nu mi se face dreptate!”, a spus tunisianul la Fotbal Club.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente