Acasă Locale Stiri Satu Mare I.P.J.Satu Mare: Portretul robot al criminalului actriței Gabriela Dorgai

I.P.J.Satu Mare: Portretul robot al criminalului actriței Gabriela Dorgai

PORTRET-ROBOT-CRIMINAL-DORGPortretul robot al criminalului actriței Gabriela Dorgai. I.P.J.Satu Mare a dat publicității azi dimineața portretul robot al suspectului omor comis în seara zilei de 9 noiembrie 2014 asupra victimei Vekony Gabriela Ileana, cunoscută drept actrița Gabriela Dorgai.

Autorul a fost observat în semiîntuneric de la o distanță de aproximativ 50 m.

Acesta este un bărbat, vârstă aproximativă 30 – 35 ani; înălțime aproximativă 1,80 m; constituție corporală normală cu umeri lați și pumnii mari; tenul pielii normal, forma feței triunghiulară(alungită), scobit în obraji; urechile mari și puțin depărtate; părul de culoare închisă tuns mai scurt pe părțile laterale și cu linia de inserție a părului pe frunte în V sau circulară în sus; ochi mari cu sprâncenele arcuite și groase; posibil cu nasul mare și cu vârful ascuțit; îmbrăcat cu o jachetă de culoare închisă și pantaloni de jeans de culoare deschisă.

Sătmărenii care pot da relații sunt rugați să sune la Poliție.

- Advertisment -

Cele mai populare

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose amendați pentru nerespectarea regulilor

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși la masă cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanțare .

Ziua Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că Ziua Armatei României va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns, în principalele garnizoane...

Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor

Sfânta Evanghelie de Luca VIII, 26-39 "Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii.

Sub 4.000 de cazuri noi raportate de COVID-19

Alte 3.855 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul COVID-19 în România a...

Comentarii recente