Acasă Locale Sancțiuni la regimul silvic

Sancțiuni la regimul silvic

La data de 24.11.2014,   polițiștii din cadrul Secției  Negrești Oaș , au organizat și executat o acțiune pe linie silvică ocazie cu care i-au identificat în trafic pe numiții  Ioan C.  de 20 ani și R. Vasile, de 47 ani, care transportau cu 2 autoutilitare  și 2 remorci  material lemnos,  primul transporta cantitatea de 20,65 mc material lemnos de esență fag, iar cel de-al doilea  cantitatea de 23,60 mc. Conducătorii auto au prezentat avize de însoțire pe care nu era înscrisă proveniența legală a materialului lemnos.

Ambilor conducători li s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4000 lei, conform Legii 171/2000  pentru transport material lemnos cu aviz de însoțire care nu are înscrisă proveniența legală a acestuia. fără proveniență legală  și totodată  materialul lemnos transportat a fost ridicat în vederea confiscării. .

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente